Cara Permohonan

Bayaran proses permohonan sebanyak RM50.00 boleh dilakukan dengan cara

• Bankdraft atas nama PUSAT KEMBANGAN PENDIDIKAN

ATAU

• Pindahan wang ke akaun MAYBANK – Koperasi Siswazah Bangi Berhad: 5622 6352 4364

Maklumat Penghantaran Borang

Borang Permohonan dihantar secara EMAIL ATAU POS:

Kepilkan SLIP BAYARAN wang pemprosesan bersama dokumen yang diperlukan (WAJIB) di

Borang permohonan berserta dokumen (rujuk senarai semakan) dalam BENTUK PDF perlu diemailkan ke: ukmsarjana@koperasisiswazah.com

ATAU

POS: Kepilkan SLIP BAYARAN bersama dokumen yang dipos.

Borang Permohonan dan dokumen (rujuk senarai semakan) perlu di hantar ke alamat:

Koperasi Siswazah Bangi Berhad
   Paras 1, Bangunan Pentadbiran
   Kolej Keris Mas, 43600
   Universiti Kebangsaan Malaysia
   Bangi, Selangor

PERHATIAN: Permohonan melalui pos tidak digalakkan atas faktor keselamatan. Jika menggunakan kaedah pos, mohon membuat semakan penerimaan permohonan dari Pegawai Koperasi melalui nomber telefon yang disertakan dalam poster.

Sertai group Telegram Program Sarjana Pendidikan UKM Eksekutif (Mod Cuti Sekolah) Ambilan 2022 untuk maklumat terkini: